Інформаційний центр Європейського Союзу

Ярмарок туризму в Вороновиці. ЄС підтримує відкриття Інформаційного центру розвитку туризму у Вінницькому районі

 19 вересня 2015 року за підтримки проекту ЄС у Вороновиці Вінницької області відбудеться Ярмарок туризму та урочисте відкриття Інформаційного центру розвитку туризму. Проект спрямований на представлення та привернення уваги до туристичного потенціалу Вінницького району.

Обидва заходи проходитимуть у пам’ятці XVIII ст. – палаці Грохольських-Можайських. Фасад цього палацу буде відновлено за кошти Європейського Союзу в рамках проекту ЄС "Туризм – запорука динамічного соціально-економічного розвитку сільських громад". Загалом сума фінансування проекту складає 260 тис. євро.
Щиро запрошуємо засоби масової інформації:
Що? Ярмарок туризму та відкриття Інформаційного центру розвитку туризму у Вінницькому районі 
Коли? 19 вересня 2015 р. о 12:00 
Де? Палац XVIII ст. Грохольських-Можайських, смт. Вороновиця, Вінницький район, Вінницька область 
Учасники: мешканці Вінницького району, заклади туристичної сфери, представники сфери готельно-ресторанної справи, місцеві майстри народних мистецтв та інші, представники Вінницької районної ради та державної адміністрації.
Із більш детальною інформацією щодо проекту можна ознайомитись: http://bit.ly/1KiG8wE
Для акредитації ЗМІ та отримання додаткової інформації, будь ласка, контактуйте з: пані Олесею Панасюк, контактною особою проекту, тел.: +38 (096) 878-08-73 та email: tsarukolesya@wunu.edu.ua
Загальна інформація:
Програма Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку України» (ППРРУ) розпочала свою діяльність у січні 2013 року та діятиме до липня 2016 року. Метою програми є сприяння суспільному, економічному та територіальному згуртуванню України. Реалізація програми надасть можливість підвищити потенціал українських органів державної влади та інших зацікавлених сторін щодо розробки та впровадження ефективної політики регіонального розвитку. Також, програма надає фінанси для реалізації конкретних проектів місцевих та регіональних органів влади. Загальний бюджет програми становить 31 млн. євро. Для більш детальної інформації завітайте, будь ласка, на сайт: www.surdp.eu.